Утринска на Телма и Здраво Македонијо – заедно во Еден на Еден!

Кој вели дека Роберт, Милена, Марко и Елена се појавуваат на ТВ само во утринските часови? Во последната наша епизода која што беше преполна со забавни сегменти (Скокање со падобран, настап на Суперхикс, “Безобразни карти”“Топ 5 луѓе што се јавуваат во утринска”…) водителите познати од утринските емисии ни покажаа дека имаат енергија да ни приредат одлично шоу и во подоцнежните термини: