Фчерашни 27

Екипата на „Фчерашни новости“ ексклузивно присуствуваше на една полициска акција спроведена со највисоки можни безбедносни мерки. Во вчерашната епизода последни можевте да дознаете и:

    • Кои се најчестите маски за 1 Април?
    • Интервју на Ланчо со протераната руска салата
    • „Оброк за секој министер“ – нова граѓанска акција

Ревносната редакција на „Фчерашни новости“ нема да мирува ни за престојните велигденски празници. Следете ја епизодата 28 во недела од 20 часот на Телма, а дотогаш бидете дел од нивната Фејсбук игра. Деталите тукa.