Погледнете го монологот од епизодата со Дибиров!

Како и секогаш и оваа епизода ја отворивме со монолог во кој што Жаре пробува да го најде хуморот во секојдневните проблеми. Но, овојпат на крајот од монологот на Жаре не му се јавија некои чудни фаци како што тоа го прават во секоја емисија туку од другата страна на линијата беше Тимур Дибиров. Што тоа бараше Дибиров и како тоа изгледаше монологот можете да погледнете подоле: