Фчерашни 31

Во недела нѐ чека нова епизода на „Фчерашни новости“, а што ќе гледаме во неа од Горан изнудија Алфа и Буби:

  • Што мислат Грците за новиот автопат?
  • Како до идеално летно тело?
  • Портпаролот на Влада со обраќање до твитерџиите.

Алфа, Буби и сите омилени ликови од „Фчерашни новости“ ќе ги гледаме во стандардниот термин – недела 201 часот на Телма или во живо на Фејсбук-страницата на „Фчерашни новости“.