Фчерашни еп. 8

Зошто е потребно да се донесе законот за јазиците? Кој ако не „Фчерашни новости“ го имаат одговорот на ова прашање. Во новата, 8 по ред епизода од третата сезона на најгледаните пародишни вести последни дознајте и:

  • Опасна акција против аеротероризмот во Македонија
  • Дали е трнлив патот до неуспехот?
  • Како течат подготовките за претстојната зима
  • Брејќинг њуз: Oбраќање на лидерот на Неопределените

Гледајте „Фчерашни новости“ секоја недела од 20 часот на Телма и во живо на Фејсбук. Дотогаш, дружете се со екипата на нивните официјални страници на Фејсбук и Инстаграм.