Каролина и Дуке Бојаџиев ни доаѓаат во Еден на Еден!

Продолжуваме да промовираме квалитетна македонска музика во #1на1. Во следната епизода на нашето шоу директно од Карнеги Хол ни доаѓаат Дуке Бојаџиев и Каролина Гочева. Како стигна Дуке до Холивуд, што се спрема следно од Каролина и зошто концертот на “Дуке и пријателите” е настан што не треба да го пропуштите ќе дознаете оваа сабота во 19:15 часот на Телма.