Фчерашни, епизода 6

Имаше ли навистина пукање на прославата на ДУИ во Чаир? Кој ако не „Фчерашни новости“ би имал одговор на ова прашање. Професионалната новинарска екипа од терен известуваше и за многу други актуелни новости.

Еве што сите последни дознавме во епизодата 6 на „Фчерашни новости“:

– Фчерашни открива: Зошто има паника во СДСМ?

– Фчерашни дознава: Кој е најновиот македонски мигрант?

– Фчерашни дознава: Што е АКМИС?

Гледајте „Фчерашни новости“ секоја недела од 20 часот на Телма и во живо на „Фејсбук“. Следете ги сите новости за екипата и самата емисија на нивните официјални страници на „Фејсбук“ и на „Инстаграм“.