А, где је Спасе?

Каде е Спасе? Зошто го нема? Ќе ѕвони ли повторно? Прашања која ја мачат публиката, а богами и нас од екипа. :/

Откако ни се налути на почетокот на сезона 9, Спасе го нема ни за жив. Може само да претпоставуваме дека каде и да е, редовно не следи…

Спасе врати се! Те сакаме!