Време е за нови Фчерашни

Веќе 20 недела по ред од почетокот на третата сезона, екипата на „Фчерашни новости“ се труди последни да дознаеме. Во неделната епизода, пародичните вести ви ги носат настаните од изминатата недела.

Во неа ќе гледате:
– Ексклузивно: Метрополата ќе се прости од градскиот пајтон
– Откриваме: Како се игра руски рулет во Македонија?

Недела од 20 часот не ја пропуштајте новата епизода на „Фчерашни новости“ на „Телма“ или во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“. Останете така.