Фчерашни новости епизода 28

Вчерашната епизода на „Фчерашни новости“ веќе е достапна на „Јутјуб“. Еве што донесоа оваа недела момците и девојките од екипата на најгледаната забавна емисија кај нас:

    • Фчерашни открива: Која е најновата мерка на Владата што ќе го олесни работењето на тенкото парламентарно мнозинство
    • Ексклузивно: Дознајте кого ќе може да облечете со најновата мобилна апликација
    • Откриваме: За каква кадровска политика се реши ДУИ
    • Сторија: Татко направи сѐ за на децата да не им биде одземено основното човеково право – да полагаат екстерно

Во тек е снимањето на епизода 29, со која ќе се дружиме во недела, од 19:10 часот на „Телма“. Дотогаш останете така.