Филмски наслови на македонски интернет страници

“ТЕРОРИЗИРА ЛУЃЕ ОБЛЕЧЕН КАКО ЛИЛЈАК БИДЈЕЌИ КАКО МАЛ МУ ГИ УБИЛЕ РОДИТЕЛИТЕ!” и многу повеќе филмски наслови – само во монологот од последната епизода 😀

Целата епизода – Клик

Анегдотата на Дац за бомбата во театар – Клик