Феноменалниот Ник Вујичиќ низ фотографии

Фотографии од снимањето со Ник Вујичиќ и Исидора Бјелица.

Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.

IMG_3723

IMG_3581

IMG_3589

IMG_3594

IMG_3601

IMG_3607

IMG_3614

IMG_3617

IMG_3621

IMG_3652

IMG_3655

IMG_3658

IMG_3667

IMG_3674

IMG_3676

IMG_3680

IMG_3687

IMG_3699

IMG_3713

IMG_3569