Фото од снимањето со Тијана и Илина

 

Фото од снимањето на новата емисија со Илина Арсова и Тијана Дапчевиќ IMG_7953 IMG_7960 IMG_7982 IMG_7996 IMG_8008 IMG_8015 IMG_8018 IMG_8030 IMG_8032 IMG_8156 IMG_8165 IMG_8166 IMG_8167 IMG_8168 IMG_8174 IMG_8175 IMG_8183 IMG_8186 IMG_8191 IMG_8193 IMG_8194 IMG_8195 IMG_8198 IMG_8199 IMG_8212 IMG_8215 IMG_8218