Што се случува на преговарачката маса за новата Влада?

„Фчерашни новости“ и оваа недела на „Телма“  не однесе чекор зад сите. Ова се работите што последни ги дознавме во епизодата 27 од втората сезона:

    • Eксклузивно: Камерите на „Фчерашни новости“ снимија полициска акција
    • Дознаваме и како премиерската вила се подготвува за новиот станар
    • Анализа: Koј е најголем Албанец?
    • Што се случува на преговарачката маса за новата Влада?
    • Обилните врнежи донесоа и нов тренд на македонските улици

Новата епизода веќе се подготвува. Гледајте ги новите „Фчерашни“ оваа недела, 4 јуни, 19:10 часот на „Телма“.