Фристајл на Даниел Кајмакоски, Неша Бриџис и Жаре!

Што се случува кога двајца талентирани луѓе и Жаре ќе решат да импровизираат песна без никакви претходни подготовки? ХИТ! 😀

Целата епизода е достапна тука, импровизациите се достапни тука, а на следниот линк може да го погледнете монологот од епизодата.