Како се вика партијата на Калиопи ?

Жестоко Европска Национална Алијанса или скратено ЖЕНИ, се вика партијата на Александар Маленко.

Свои партии имаат и Драган Павловиќ- Латас, како и Андреј и Панчо од ДНК. Ама и Калиопи има своја партија, и таа се залага за само една работа. Како се вика партијата на Калиопи и за што се залага таа, ѕирнете на линкот. Новата епизода на Еден на Еден е на старо место во исто време. Недела, Канал 5, 18.30.