Ѓоко наш ракометар?!

Конечно најголемата мистерија е откриена! Еве кој е тој Ѓоко што често е мета на шегите на  Жаре во неговите монолози. Малку познат факт е тоа што  Ѓоко можеше да  биде ракометар ама…

BUREK