Гасот на Народот

Жарко Томич и неговите гости Антигон Пелагониски и Синтагма Ванилов ве носат на безвременско патување низ димензиите на македонскиот космос.

Вие одлучувате дали скечот ќе се најде оваа недела во Еден на Еден! Стиснете like овде или на видеото на YouTube доколку сметате дека треба да биде дел од шоуто оваа недела (16.03.) во 20:10 часот.

Не заборавајте, ни гостува судијата од Икс Фактор – Кики Лесендриќ!