Ги сакавме Џамбазов и Фуфо за на постер!

Целосната верзија од епизодата со Сашко, Оли и Микиќ е поставена на YouTube. Очекувано, направија вистинско шоу! Раскажаа многу анегдоти од разни театарски претстави и секако некои исклучително смешни моменти од подготовките на нивната нова претстава “Не се клади на енглези”.
Поради програмската шема на Алфа телевизија околу изборите, вчерашната емисија беше скратена, но сега можете да уживате во целост. Погледнете како помина актерската тројка кај Жаре