Погледнете го целосното гостување на Жељко Јоксимовиќ!

Во втората #1на1 епизода за оваа сезона на гости ни дојде балканскиот мултиталентиран музичар – Жељко Јоксимовиќ! Целосната епизода можете да ја погледнете на нашиот јутјуб канал: