Гледај ги Жаре и The Reporters во живо на свирка!

Жаре и бендот во кој свири соло гитара, The Reporters оваа недела свират

27.08. Струмица

29.08. Велес, клуб Тарантино

30.08. Кавадарци, Тк Так фестивал

Zare6