Јана, Марко и Нина – гости во новата Еден на Еден!

Пред да отиде на Евровизија и да и покаже на Европа дека сме музичка нација, Јана Бурческа намина во #1на1 да ни приреди одлична забава. Освен Јана, во новата епизода ќе имаме и одличен рап, ново издание на безобразните карти, и разговор со ѕвездите од кампањата на УНИЦЕФМарко и Нина! Сабота (01.04) во 19:15 на Телма!