Глупи прашања со Тамара Милановиќ

Неколку глупи прашања што и ги поставивме на Тамара пред интервјуто…

Ѕвездите на Икс Фактор, Тамара и Даниел Кајмакоски, гледајте ги во Еден на Еден оваа недела (02.03.) во 20:30 часот.

Доколку не ги поглднавте глупите прашања со Даниел, еве ги и нив 🙂