Глупи прашања со Влатко Стефановски

Продолжуваме со праксата пред да ги поставуваме добрите прашања на камера, на гостите да им поставиме и по некое глупо прашање додека се подготвуваат да влезат во студио… Еве го Влатко Стефановски