Фотографии од гостувањето на Никола Димитров

Фотографии од снимањето со министерот за надворешни работи Никола Димитров. Не ја пропуштајте оваа одлична епизода на Еден на Еден оваа недела, 26 ноември, од 18.50 часот на Канал 5.