Eжење!!!

Панчо ги гледал Ливерпул и Наполи на стадион…И не само тоа, Елмаз му дал карти за во ложа… И не само тоа, излегол низ тунелот низ кој излегуваат фудбалерите на двата тима… И не само тоа…

Панчо се наежи, а исто и ние.

Гледај Еден на еден со Панчо ДНК, оваа недела на Канал 5, во 18:30 часот.