Гостувањето на Гечевски,Чековски и Лечиќ во најновата Еден на Еден

Одлични гости во #1на1 ни беа македонските кошаркарски репрезентативци Тодор Гечевски и Ѓорѓи Чековски како и легендата на мак кошарката Лазар Лечиќ.

Гечевски и Чековски покажаа дека знаат одлично да се забавуваат, а Лечиќ раскажа неколку неверојатни приказни од неговата кариера.

Доколку ја пропуштивте премиерата, погледнете ја скратената Youtube верзија.