Гостувањето на Петко и Суперхикс низ фотографии

Фотогалерија од снимањето со Петко и Суперхикс.

hiksi19

petko

petko1

petko2

petko3

petko4

petko5

petko6

petko7

petko8

petko9

petko10

petko11

petko12

petko13

petko14

hiksi16

hiksi17

hiksi18