Обраќање до јавноста – Кој е матичниот број на Исус

Во најновото обраќање до јавноста на Жаре, на дневен ред се најдоа фамилијарната пица, која најверојатно е наменета за анорексично семејство, кучињата кои се сметаат за најверен пријател на човекот, а никогаш не ни позајмуваат пари кога ќе им побараме, а и едно многу тешко прашања, како Исус пополнува документи.