Гостувањето на Жаре во утринската емисија на Телма

За сите што не можaт да дочекаат да го видат Жаре на Телма (а не се викаат Спасе), минатата седмица имавте можност да го проследите гостувањето на нашиот Жаре во утринската емисија на Телма ТВ. Жаре испадна уште подобар гостин од водител, а целото гостување можете да го проследите во продолжение: