Гостувањето на Боки 13 во Еден на Еден

Дојде. Крена галама. Си отиде.

Отприлика така помина гостувањето на Боки 13 во #1на1:

Монологот од оваа епизода е достапен тука, критиките на Боки 13 за модниот стил на македонските политичари се достапни тука, а на следниот линк може да го погледнете настапот на Funk Shui.