Прочитај го ова и веќе не мораш да гледаш ниедна докторска серија

Во глобала, да беа искрени во секоја серија каде што главниот лик/главните ликови се доктори, муабетот ќе беше следниов –

Слушај сестро… Или ќе го излечиме човеков од умирање, или преку неговото умирање ќе си ги лечиме нашите емотивни срања.

THE END