Гоце, Чоре и Ванчо го чекаат водителот на Еден на Еден!

Ексклузивно видео што не беше покажано за ТВ публиката! Интернет тимот на #1на1  инсистираше (читај: напнуваше) за ова видео да дојде до вашите раце очи!

Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.