Џоне, легендо

Вечерва во 21 часот по македонско време вклучете се на каналот на Џон Леџенд. Инспириран од неговиот колега Крис Мартин од „Колдплеј“, музичарот ќе одржи онлајн концерт од неговиот дом.

Следете го концертот на неговиот профил на „Инстаграм“.