Гоце, Чоре и Ванчо – премиерно во Еден на Еден!

После стотици епизоди на #1на1 дојде време за премиерно гостување на Гоце, Чоре и Ванчо! Оваа сабота во 19:15 на Телма специјална “три на еден” епизода на нашето шоу! 😀