Гоце, Чоре и Ванчо за прв пат во Еден на Еден!

После осум сезони од нашето шоу дојде време да ги викнеме и легендите на македонскиот хумор – Гоце, Чоре и Ванчо. Во нивното премиерно гостување во #1на1 тие играа “Безобразни карти”, ни раскажуваа само мал дел од нивните анегдоти, и ни приредија одлично шоу! Во стандардниот наш монолог откривме и како се пуштаат познатите македонци.

Сами можете да се уверите во квалитетот на епизодатa на линкот подоле 😀