Скопски Маратон 2014

Жаре оваа година не учествуваше на маратонот, ама затоа Ѓоко беше да направи некоја фотка 🙂

IMG_9511

IMG_9521

IMG_9524

IMG_9529

IMG_9533

 

IMG_9545

IMG_9546

IMG_9549

IMG_9550

IMG_9553

IMG_9554

IMG_9557

IMG_9558

IMG_9561

IMG_9563