Грахам Бел ја испробува патеката во Сочи

Поранешниот олимписки скијач Грахам Бел ја испробува патеката за спуст во Сочи за олимпијадата што се одржува во моментов. Снимено е од одлична перспектива со камери на скиите и кацигата.