Бараш нов стан, но не можеш да се одлучиш? Не барај повеќе!

Да се одбере добар стан е голем предизвик кај нас. Често младите брачни парови решаваат да започнат заеднички живот, но бирањето на квалитетен простор и создавањето на удобно место за живеење им преставува еден од најголемите проблеми.

Затоа, денеска Ви препорачуваме два одлично спакувани станови кои се совршени за нов дом.

Прв на листата е станот од 69м2 воКарпош, изграден од Голден Арт, кој иако е со таа квадратура има три спални соби!

Малата слатка кујна и дневниот престој го делат истиот простор, а сé е толку убаво искомбинирано што никого не остава рамнодушен. Останатите соби (една родителска и две детски) се и повеќе од доволно големи, со што овој стан станува совршено и комфорно место за живеење за секое семејство.

1

Доколку 69м2 Ви изгледаат многу и мислите дека моментално не Ви е потребна толкава квадратура, може да го погледнете и станот од 46м2 во истата населба.

Овој фаворит од Карпош, исто така доаѓа од одличните Голден Арт. Станот се наоѓа на иcточната страна и вклучува големи дневен престој и спална соба. Просторот е навистина практично осмислен и дава чувство на удобност и комоција.

2

Дополнителни информации за овие станови може да добиете преку контактите на www.goldenart.mk, нивната фејсбук страна, или директно да се обратите кај агентите за продажба на 071 и 075/225-888.