Гратис смеење во Сити Мол

Во соработка со нашите пријатели од агенцијата Мекен Ериксон, го организиравме серијалот настани “Гратис смеење во Скопје Сити Мол”.

Шест од најдобрите македонски и балкански комичари во период од неколку недели настапуваа на шест различни места во новиот трговски центар. Настанот помина исклучително добро, а некои од изведбите беа буквално преполни од посетители кои уживаа во одлична комедија!

DSCF2559

DSCF2605

DSCF2799

DSCF2802

DSCF2943

DSCF3104

DSCF3128