Игор Џамбазов како магионичар

Многу работи се случија на гостувањето на Игор Џамбазов во шесттата сезона на Еден на Еден, ама ова е еден од оние покул моменти. Нешто што ретко кој го знае за Џамбо, а тоа е дека знае и магични трикови. Ама без зезање, стварно!