Погледнете ја новогодишната Еден на Еден со Сашко Коцев и Славиша Кајевски!

Новата година ја започнавме на најдобар можен начин – со Сашко Коцев и Славиша Кајевски во “Мекиците од Стража”. Во топлата атмосфера Жаре си имаше опуштен разговор со нашите актери за најразлични теми, а Сашко и Славиша си ги раскажаа некои од најинтересните дочеци на “најлудата вечер”. За ова и за многу повеќе ќе чуете само ако кликнете на линкот подоле. Поздрав, и среќна Нова!! 🙂