Игор Џамбазов крши шише од глава!

Насловот кажува се што треба да знаете. Останати зборови се непотребни 😀

Целата епизода е достапна тука, а приказната на Гуру Харе и Игор Џамбазов за нивната посета кај претседателот е достапна на следниот линк.