Игор и Еден на Еден

Кому му е посветена „Диши длабоко“ и како е напишана една од хит-песните за Тамара – само дел од разговорот кој ќе го имавме во следната епизода со Иги Џамбо. А, зборувавме и за уште многу работи. Барем за него не мора да се грижиме дали има нешто ново да ни раскаже.

Како најуспешниот шоумен во Македонија и наш пријател, без Игор не ни поминува сезона. До недела, од 18:50 на Канал 5, потсетете се на сите негови гостувања во Еден на Еден.