Зад камерите со Сашко Коцев и Славиша Кајевски

Фотогалерија од снимањето на новогодишната емисија со Сашко Коцев и Славиша Кајевски.

kocev9

kocev

kocev1

kocev2

kocev3

kocev4

kocev5

kocev6

kocev7

kocev8