ИН МЕМОРИЈАМ – Велибор Џаровски – Џаро

Погледнете ја компилациската епизода што ја направивме во чест на нашиот пријател и соработник Велибор Џаровски-Џаро.

Целите епизоди од гостувањата на легендарниот Џаро можете да ги погледнете на нашиот јутјуб канал.