Ивана Чолаковска доаѓа во Еден на Еден

Откако го помина целиот свет на мотор, следната дестинација на Ивана Чолаковска е #1на1!
Напомена: Ниту еден мотор не беше повреден за време на снимањето на емисијата 😀