ДНК играат “Твоје ц*** личи познато“

При гостувањето на ДНК во #1на1 тест ги ставивме и нивните познавања од познатите македонски женски деколтеа. Во овој сегмент исто така, Андреј ексклузивно ни откри и дека песната “Што сака нека биде” е напишана за македонската мисица Емилија Розман.