Ѓорѓе Иванов ќе батали политика и ќе стане рапер?

Не се само Заев и Груевски единствени рапери во државава. Претседателот на државата за време на сите политички проблеми во Македонија реши да се опушти снимајќи еден фристајл рап наменет за сите хејтери (а богами ги има многу 😀 ) Погледнете го рапот на нашиот претседател Ѓорѓе Иванов подоле: