Васко Тодоров: Зошто порано полесно живеевме?

Како било во времето кога немаше интернет ниту мобилни телефони? Васко Тодоров вели дека било многу полесно.

„Порано, имавме еден фиксен телефон во претсобје, стоеше на миле. Се слушавме еднаш, и бевме договорени. Сега, имаме мобилни, се слушаме по 200 пати и пак не можеме да се договориме“, му рече Васко на Жаре во правата Еден на Еден од Сезона 12, што ја гледавме вчера на Канал 5.

Васко раскажа и зошто К-15 постоел 20 години, за нуркачките авантури и за моментот колку луѓе ги сакале, а колку ги плукале, и уште многу други муабети. Целата епизода со Васко ќе ја објавиме вечерва на нашиот youtube.com/EdenNaEdenTV